Workspace Installation

We were approached by Beechtree Community Centre in Whitchurch (Shropshire) to help them with fitting out of the new workspace that they were in a process of extending and renovating. The space was a mix of the existing old chapel and a brand new contemporary extension.

All of the desks had to be made as the spaces were small and unique (i.e. no square corners!) and the process of the design and build was a challenging one. We had to coordinate with the builders, the architect, the catering company and of course, our client. And we were building the units while the builders were plastering and adding radiators to where we wanted to fit the desks etc. Plenty of site visits were necessary to ensure we were all on the same page.

With only a week behind the original schedule we were on site and fitting the units. These are the pictures taken on the day. Some graphics were added to the reception desk and we will post these after the opening day on 10th January.

All desks were made out of high quality armoured protected laminate finished in subtle texture except for the front of the reception desk that were in high gloss. The cafe unit was spray painted as well as the decorative lines on the counter that were then attached to a high gloss laminate sheet.

Advertisements